Zoned Pionir Palace, stambeno-poslovni objekat spratnosti Po+P+8+Ps, je impresivna građevina bruto površine preko 9.000 m². Ovaj monumentalni objekat, investicija kompanije Zoned Beograd, smestio se u blizini Hale Pionir, na adresi Dragoslava Srejovića u Beogradu.

O PROJEKTU

Struktura objekta obuhvata različite prostore: stanove, poslovne apartmane, lokale, kao i garažna mesta. Dodatnu pogodnost predstavlja parkiranje na otvorenom u okviru parcele, sa ukupno 90 parking mesta, što čini ovaj objekat posebno privlačnim za različite korisnike.

Zoned Pionir Palace • ArcoSITE
Zoned Pionir Palace • ArcoSITE

Idejno rešenje i urbanistički projekat za ovu zgradu izradio je tim Eparhijske radionice. Međutim, 2022. godine, naš tim arcoSITE je zadužen za izradu projekata za građevinsku dozvolu (PGD i PZI), pribavljanje građevinske dozvole, kao i izradu vizuelizacija objekta i stanova za potrebe marketinga i veb sajta.

Kao deo našeg sveobuhvatnog angažmana, arcoSITE je izradio i 3D BIMx modele objekta, kao i 3D .ifc sinhron planove konstrukcije i instalacija ovog složenog objekta. Ove detaljne pripreme omogućavaju da gradnja teče neometano i efikasno.

„Arhitektura počinje kada se pažljivo slože dve cigle. Tu počinje.“

Ludwig Mies van der Rohe, arhitekta

Zoned Pionir Palace • ArcoSITE

Prepoznajemo značaj integracije modernih tehnologija u procesu izgradnje. Kroz primenu 3D BIMx modela i sinhronih planova, osiguravamo preciznost, efikasnost i koordinaciju na svakom koraku izgradnje. Ovakav pristup nam omogućava da ostanemo posvećeni izvrsnosti i kvalitetu, dok našim klijentima pružamo sigurnost i poverenje.

Dunav Aspekt Residence • ArcoSITE

Dunav Aspekt

Dunav Aspekt Residence, smešten u ulici Pregrevica br. 46 u Zemunu, predstavlja izuzetan spoj modernog dizajna i prefinjenog životnog stila....

Fox Creek Residence • ArcoSITE

Fox Creek

Fox Creek Residence, projekat bez premca u Beogradu, predstavlja sofisticirani spoj stambenog i poslovnog prostora. Smestivši se u ulici Velisava...

EuroBank • ArcoSITE

EuroBank

Eurobank, grčka banka sa značajnim poslovanjem na tržištu Srbije od 2006. godine, pozvala je arcoSITE 2017. godine da sarađuju na...