BIM školovanje i Archicad znanje

Gradi budućnost uz stručno savetovanje

Uplovi u svet napredne edukacije i obuke u oblasti BIM tehnologije i Archicad programa. Naš centar za obuku u Srbiji predstavlja vrhunac u pružanju sveobuhvatnih obrazovnih programa koji zadovoljavaju potrebe modernog tržišta i ambicioznih profesionalaca željenih usavršavanja.

Za Nova Znanja

Vrhunska obuka
i edukacija

Naš centar u Srbiji nudi naprednu edukaciju iz BIM tehnologije i Archicad programa, prilagođenu zahtevima tržišta i ambicioznih stručnjaka.

Licencirani i
stručni treneri

ArcoSITE tim sa četiri licencirana trenera prenosi znanje o BIM tehnologiji i Archicad programu, sa fokusom na projektovanje, izvođenje i upravljanje projektima.

Saradnja s akademijom i stručnjacima

Ulažemo u budućnost kroz saradnju sa fakultetima, redovne seminare i saradnju sa Inženjerskom komorom Srbije za profesionalni razvoj naših stručnjaka.

Kontaktiraj nas

za više informacija

Naši arhitekti su spremni da tvoje snove preoblikuju u stvarnost, stvarajući prostor koji odiše tvojim ličnim pečatom. Neka tvoja ideja postane naša inspiracija. Pozovi nas danas i zajedno ćemo kreirati nezaboravan ambijent koji će pokrenuti tvoju energiju i stil.

Arhitektonska Simfonija

Blog postovi

Otkrij bogatstvo ideja i inovacija koje preplavljuju naša 'Arhitektonska obeležja'. Blog postovi posvećeni svetu dizajna i gradnje. Ovde pružamo uvid u slojevitost arhitektonskog stvaranja, istražujemo najnovije trendove i delimo savete kako da stvoriš prostor koji odiše tvojim identitetom.

Arhitektura na dlanu

Elektroski bilten

Prijavi se na naš elektronski bilten i otvori vrata svežih informacija, novosti i inspiracije. Dobijaćeš najnovije informacije o trendovima iz sveta arhitekture, ekskluzivne savete za uređenje doma, kao i neodoljive priče o najuticajnijim arhitektonskim ostvarenjima. Otkrij zašto je arhitektura mnogo više od građenja - to je umetnost koja oblikuje naše živote!