VIP Mobile, telekomunikacioni operater koji je na tržištu Srbije poslovao od 2007. do 2019. godine, bio je jedan od najznačajnijih igrača na srpskom tržištu, sve dok ga nije uspešno zamenio A1 Srbija.

O PROJEKTU

Tokom 2015. godine, VIP Mobile je angažovao arcoSITE za dizajniranje enterijera svog novog poslovnog prostora. Prostor se nalazio u prestižnoj zgradi Navigator, lociranoj u ulici Milutina Milankovića br. 1ž na Novom Beogradu. Na čak četiri sprata ove impresivne zgrade, VIP Mobile je zauzeo preko 5.000 m² prostora.

VIP Mobile • ArcoSITE
VIP Mobile • ArcoSITE
VIP Mobile • ArcoSITE

Koncept enterijera, koji je izradio austrijski HPP, detaljno je razrađen i implementiran od strane arcoSITE. Osnovni koncept uređenja ovog enterijera bio je open-space prostor, obogaćen pojedinačnim zatvorenim salama za sastanke i think-tank-ovima. Dodatnu dinamiku prostoru davala je različita akcentna boja tepisona na svakom spratu.

„Arhitektura je harmonija, harmonija koja se rodi preciznom vezom svih delova, sve do poslednjeg skromnog detalja.“

Antoni Gaudí

VIP Mobile • ArcoSITE
VIP Mobile • ArcoSITE
VIP Mobile • ArcoSITE

ArcoSITE je za ovaj posao izradio implementaciju i razradu koncepta, idejne projekte i projekte za izvođenje, detaljan dizajn nameštaja koji se izrađivao po meri (radni stolovi, stolovi za sastanke, pultevi, police, komode, sofe i kafe stočići), detaljnu specifikaciju opreme i pratio izgradnju kroz detaljan stručni nadzor nad izvođenjem radova.

Izuzetno vredan aspekt ovog projekta je činjenica da je VIP Mobile u istoj zgradi izgradio vrtić za decu svojih zaposlenih. Ovaj prostor od oko 600 m² je u potpunosti dizajnirao arcoSITE, čime je zaokružena jedna celina koja zaposlenima pruža veliki komfor u radu.

Dunav Aspekt Residence • ArcoSITE

Dunav Aspekt

Dunav Aspekt Residence, smešten u ulici Pregrevica br. 46 u Zemunu, predstavlja izuzetan spoj modernog dizajna i prefinjenog životnog stila....

Fox Creek Residence • ArcoSITE

Fox Creek

Fox Creek Residence, projekat bez premca u Beogradu, predstavlja sofisticirani spoj stambenog i poslovnog prostora. Smestivši se u ulici Velisava...

EuroBank • ArcoSITE

EuroBank

Eurobank, grčka banka sa značajnim poslovanjem na tržištu Srbije od 2006. godine, pozvala je arcoSITE 2017. godine da sarađuju na...