Societe Generale Srbija, istaknuta francuska banka, poslovala je na tržištu Srbije sve od 1977. godine pa do 2021. godine, kada je banku preuzela OTP Banka Srbija. Tokom godina poslovanja, ova banka sa dugom tradicijom je 2017. godine pokrenula konkurs sa pozivom domaćim arhitektonskim biroima za izradu novog koncepta uređenja svojih ekspozitura. Pobedničko rešenje na ovom konkursu predstavlja koncept dizajna arcoSITE kompanije.

O PROJEKTU • NOVI SAD

Bazirano na pobedničkom konceptu rešenja, arcoSITE je razvio idejno rešenje, idejne projekte i projekte za izvođenje. Kompanija je pribavila dozvole za gradnju, izgradila i potpuno opremila prvu ekspozituru uređenu po novom dizajn konceptu Societe Generale Srbija na lokaciji Bulevar Oslobođenja 60 u Novom Sadu. Ukupno uređenje prostora iznosilo je 260m2. Sve je izvedeno po principu ključ u ruke, pružajući potpunu uslugu od ideje do realizacije.

O PROJEKTU • BEOGRAD

Posle uspešne saradnje na pilot projektu prve redizajnirane ekspoziture u Novom Sadu, saradnja između arcoSITE-a i Societe Generale Srbija je nastavljena. Po istom DESIGN & BUILD principu, arcoSITE je osmislio, isprojektovao, pribavio dozvole, izgradio i opremio novu ekspozituru Societe Generale Srbija na adresi Kralja Milana 33 u Beogradu. Ukupno uređenje prostora iznosilo je 330m2.

Societe Generale banka • ArcoSITE
Societe Generale banka • ArcoSITE
Societe Generale banka • ArcoSITE
Societe Generale banka • ArcoSITE

Ovaj projekat dokazuje da je arcoSITE vešto balansirao, pružajući klijentu ne samo tehnička, već i vizuelno privlačna rešenja.

„Arhitektura počinje gde se inženjering završava.“

Louis Kahn, poznati arhitekta

Nastavak uspešne saradnje između arcoSITE-a i Societe Generale Srbija, čak i nakon preuzimanja od strane OTP Banke Srbija, predstavlja potvrdu vrednosti, kvaliteta i profesionalnosti koje arcoSITE unosi u svaki projekat. Bez obzira na to da li je reč o redizajnu postojećeg prostora ili kreiranju potpuno novih koncepta, fokus našeg tima je uvek na pružanju optimalnih rešenja koja zadovoljavaju potrebe klijenata, ali isto tako unapređuju korisničko iskustvo. Kako se bankarski sektor i dalje transformiše i prilagođava savremenim izazovima, arcoSITE ostaje posvećen inovacijama i pružanju vrhunskih arhitektonskih rešenja.

Dunav Aspekt Residence • ArcoSITE

Dunav Aspekt

Dunav Aspekt Residence, smešten u ulici Pregrevica br. 46 u Zemunu, predstavlja izuzetan spoj modernog dizajna i prefinjenog životnog stila....

Fox Creek Residence • ArcoSITE

Fox Creek

Fox Creek Residence, projekat bez premca u Beogradu, predstavlja sofisticirani spoj stambenog i poslovnog prostora. Smestivši se u ulici Velisava...

EuroBank • ArcoSITE

EuroBank

Eurobank, grčka banka sa značajnim poslovanjem na tržištu Srbije od 2006. godine, pozvala je arcoSITE 2017. godine da sarađuju na...