Sberbank Srbija je predstavljala deo ruske banke koja je na tržištu Srbije poslovala od 2012. do 2022. godine, kada je uspešno preuzeta od strane AIK banke. Tokom perioda svog postojanja, ova banka je odičila izuzetno visokim standardima u pružanju usluga, a poseban akcenat je stavljen na kvalitet poslovnog prostora.

O PROJEKTU

Tokom 2018. godine, kompanija arcoSITE je zadužena za dizajniranje i opremanje poslovnog prostora Sberbank Srbija. Projekat je realizovan u glavnoj poslovnoj zgradi Atrium, lociranoj na Novom Beogradu, na adresi Bulevar Mihajla Pupina br. 165g.

Sberbank Atrium • ArcoSITE
Sberbank Atrium • ArcoSITE

Radovi su obuhvatali postavku tekstilnih i LVT podnih obloga proizvođača Milliken, montažu kancelarijskog nameštaja španskog proizvođača Actiu i izradu ugradnog nameštaja po meri. Jedinstvenost ovog prostora se ogledala u tome što je svaka kancelarija bila jedinstvena po dizajnu, posebno u pogledu dizajna podne obloge i tipa mobilijara.

Sve radove i opremanje, arcoSITE je izveo po sistemu ključ u ruke, što znači da je klijent dobio kompletnu uslugu DESIGN & BUILD. Ova praksa osigurava efikasnost i konzistentnost u procesu realizacije projekta, pružajući klijentu potpunu mirnoću.

„Dizajn je plan za uređenje elemenata na najbolji način da bi se postigao određeni cilj.“

Charles Eames, dizajner

Sberbank Srbija je koristila ovaj prostor sve do 2023. godine, kada ga je napustila usled prodaje banke. Ipak, vredno je napomenuti da su ugrađene podne obloge i kancelarijski nameštaj zadržali svoj visoki kvalitet. Čak i nakon pet godina intenzivne upotrebe, ovi elementi izgledaju kao novi, što ponovo potvrđuje izdržljivost i kvalitet materijala koje arcoSITE koristi u svom radu.

Dunav Aspekt Residence • ArcoSITE

Dunav Aspekt

Dunav Aspekt Residence, smešten u ulici Pregrevica br. 46 u Zemunu, predstavlja izuzetan spoj modernog dizajna i prefinjenog životnog stila....

Fox Creek Residence • ArcoSITE

Fox Creek

Fox Creek Residence, projekat bez premca u Beogradu, predstavlja sofisticirani spoj stambenog i poslovnog prostora. Smestivši se u ulici Velisava...

EuroBank • ArcoSITE

EuroBank

Eurobank, grčka banka sa značajnim poslovanjem na tržištu Srbije od 2006. godine, pozvala je arcoSITE 2017. godine da sarađuju na...