Raiffeisen banka, austrijska bankarska institucija, posluje na tržištu Srbije od 2004. godine. Tokom proteklih godina, banka je ostvarila značajan rast i razvoj, a arcoSITE je bio tu da pruži ključnu podršku u izgradnji njenog fizičkog identiteta na tržištu.

O PROJEKTU

Od početka poslovanja Raiffeisen banke u Srbiji, arcoSITE je bio zadužen za implementaciju koncepta rešenja, izradu idejnih rešenja, idejnih projekata i projekata za izvođenje, pribavljanje dozvola za gradnju i nadzor nad izgradnjom svake od preko 150 filijala širom Srbije.

fotografije projekta bežanijska kosa

Raiffeisen banka • ArcoSITE
Raiffeisen banka • ArcoSITE

Godine 2016. Raiffeisen banka je odlučila da, prateći svetske trendove u poslovnim komunikacijama i digitalnim tehnologijama, krene u transformaciju svoje mreže filijala. Cilj je bio uvođenje novog koncepta enterijera poslovnica koji će unaprediti kvalitet pruženih usluga.

fotografije projekta bezistan

Raiffeisen banka • ArcoSITE
Raiffeisen banka • ArcoSITE

Poverenje za izradu novog koncepta dizajna filijala na teritoriji Srbije, banka je ukazala arcoSITE-u. Kao rezultat, poslovnice su dobile novi, savremeni izgled sa jednostavnim dizajnom i čistim linijama, a sve u cilju potenciranja neophodnih elemenata za obavljanje bankarskih poslova.

fotografije projekta kralja petra

Raiffeisen banka • ArcoSITE
Raiffeisen banka • ArcoSITE

Enterijer je prilagođen korisnicima, a novim funkcionalnim rešenjima dobijeno je više prostora u poslovnicama. Dizajn je inovativan za korporativni tip prostora jer koristi elemente karakteristične za „total“ dizajn enterijera.

fotografije projekta piramida

Raiffeisen banka • ArcoSITE
Raiffeisen banka • ArcoSITE

Materijali koji su izabrani za ovaj projekat stvaraju prijatan kontrast u prostoru i harmoniju sa nameštajem koji je osmišljen kao nadogradnja novoformiranog ambijenta. Posebno je upadljiva tendencija ka maksimalnom povećanju izloga korišćenjem neprekinutih staklenih površina. Ova rešenja omogućavaju propuštanje velike količine prirodnog svetla u prostor, a transparentnost fasade pruža jasan uvid u dešavanja u samom prostoru poslovnice.

fotografija projekta resavska

Raiffeisen banka • ArcoSITE

Prema ovom novom konceptu dizajna, do sada je izgrađeno preko 50 filijala Raiffeisen banke širom Srbije. Svaka od ovih filijala je svedočanstvo naše posvećenosti detaljima, profesionalnosti i kreativnosti koju unosimo u svaki projekat.

fotografije projekta slavija

Raiffeisen banka • ArcoSITE
Raiffeisen banka • ArcoSITE

Naš rad na projektu Raiffeisen banke je fokus na detalje koji čine prostor jedinstvenim i funkcionalnim, dok istovremeno ostaje verno brendu i njegovim vrednostima.

„Kvalitet nije akt, to je navika.“

Aristotel

Naša dugogodišnja saradnja sa Raiffeisen bankom pokazuje kako arcoSITE kontinuirano uspeva da se prilagodi novim zahtevima i trendovima u industriji, dok istovremeno pruža konzistentnost u kvalitetu i stručnosti. Bez obzira na to da li je u pitanju izgradnja nove poslovnice ili preuređenje postojeće, mi smo tu da osiguramo da svaki prostor odražava vrednosti i identitet brenda na najbolji mogući način.

Dunav Aspekt Residence • ArcoSITE

Dunav Aspekt

Dunav Aspekt Residence, smešten u ulici Pregrevica br. 46 u Zemunu, predstavlja izuzetan spoj modernog dizajna i prefinjenog životnog stila....

Fox Creek Residence • ArcoSITE

Fox Creek

Fox Creek Residence, projekat bez premca u Beogradu, predstavlja sofisticirani spoj stambenog i poslovnog prostora. Smestivši se u ulici Velisava...

EuroBank • ArcoSITE

EuroBank

Eurobank, grčka banka sa značajnim poslovanjem na tržištu Srbije od 2006. godine, pozvala je arcoSITE 2017. godine da sarađuju na...