NLB Komercijalna banka Beograd, članica slovenačke NLB grupe, predstavlja izuzetno uspešnu sinergiju domaćeg bankarstva i strane investicije. Nakon kupovine deonica domaće Komercijalne banke 2020. godine, 2022. godine je realizovana potpuna integracija ove dve banke. Ovaj značajan korak predstavljao je idealnu priliku za potpunu renovaciju i reorganizaciju poslovne zgrade koju je do tada koristila NLB banka, u skladu sa novim potrebama NLB Komercijalne banke.

O PROJEKTU

Započet 2021. godine, projekat uređenja je preuzeo arcoSITE, koji je pobedio na tenderu. Glavni zadatak ovog izazovnog projekta bio je kreiranje koncepta dizajna, izrada i usaglašavanje layouta, kao i izrada projekata za izvođenje enterijera poslovne zgrade na adresi Bulevar Mihajla Pupina 165v na Novom Beogradu. Ukupna površina zgrade je oko 9.000 kvadratnih metara, što je zahtevalo temeljno planiranje i inovativna dizajnerska rešenja.

Vodeći se željom za kreiranjem premijum prostora, arcoSITE je za ovaj projekat odabrao podne obloge proizvođača Milliken. Ove obloge visokog kvaliteta doprinose sveukupnom sofisticiranom izgledu i osećaju prostora.

Nameštaj za ovaj projekat dolazi od španskog proizvođača Actiu, poznatog po svom modernom i funkcionalnom dizajnu koji stvara ugodno radno okruženje. Za optimalnu osvetljenost prostora, odabrane su svetiljke proizvođača IntraLighting.

Kombinacija ovih premijum brendova daje celom prostoru vedrinu i osećaj visokog kvaliteta, stvarajući tako prostor koji je istovremeno funkcionalan, udoban i estetski privlačan.

„Dizajn nije samo ono što izgleda i oseća se. Dizajn je kako to radi.“

Lui Kanh

ArcoSITE je kroz ovaj projekat uspeo da spoji formu i funkciju, kreirajući prostor koji ne samo da izgleda izvanredno, već pruža maksimalnu funkcionalnost i udobnost za sve korisnike.

Dunav Aspekt Residence • ArcoSITE

Dunav Aspekt

Dunav Aspekt Residence, smešten u ulici Pregrevica br. 46 u Zemunu, predstavlja izuzetan spoj modernog dizajna i prefinjenog životnog stila....

Fox Creek Residence • ArcoSITE

Fox Creek

Fox Creek Residence, projekat bez premca u Beogradu, predstavlja sofisticirani spoj stambenog i poslovnog prostora. Smestivši se u ulici Velisava...

EuroBank • ArcoSITE

EuroBank

Eurobank, grčka banka sa značajnim poslovanjem na tržištu Srbije od 2006. godine, pozvala je arcoSITE 2017. godine da sarađuju na...