NLB Banka Podgorica, deo slovenačke NLB grupe, izuzetan je primer suptilnog i sofisticiranog dizajna enterijera u bankarskom sektoru Crne Gore. Posle početka renoviranja glavne zgrade NLB Komercijalne banke u Beogradu, pojavila se potreba za renoviranjem i glavne zgrade NLB banke u Podgorici, što je pružilo savršenu priliku za kreativni angažman kompanije arcoSITE.

O PROJEKTU

Projekat uređenja je započeo 2022. godine, kada je NLB Banka Podgorica angažovala arcoSITE za razvoj koncepta dizajna. Ovaj obimni projekat obuhvatao je kreiranje i usklađivanje rasporeda, kao i izradu projekata za izvođenje enterijera poslovne zgrade u Podgorici. Ukupna površina zgrade je impresivnih 4.000 kvadratnih metara, što je zahtevalo strateško i detaljno planiranje.

Detalji su ono što čini dizajn posebnim, a za ovaj projekat odabrane su najkvalitetnije komponente. Podne obloge proizvođača Milliken nude visoki kvalitet i trajnost, doprinoseći sveukupnom izgledu i osećaju prostora.

Za nameštaj, odabrana je španska kompanija Actiu, čiji moderni i funkcionalni dizajni poboljšavaju produktivnost i stvaraju ugodno radno okruženje. Da bi se osigurala optimalna osvetljenost, odabrane su svetiljke proizvođača IntraLighting.

„Arhitektura je vešta igra u rukama snažno kombinovanih oblika pod svetlom“.

Le Corbusier, poznati arhitekta

Kombinacija ovih premijum brendova uključena u dizajn prostora pruža vedrinu i osećaj visokokvalitetnog ambijenta. Svi ovi elementi se savršeno stapaju, stvarajući prostor koji je istovremeno funkcionalan, udoban i estetski privlačan.

Dunav Aspekt Residence • ArcoSITE

Dunav Aspekt

Dunav Aspekt Residence, smešten u ulici Pregrevica br. 46 u Zemunu, predstavlja izuzetan spoj modernog dizajna i prefinjenog životnog stila....

Fox Creek Residence • ArcoSITE

Fox Creek

Fox Creek Residence, projekat bez premca u Beogradu, predstavlja sofisticirani spoj stambenog i poslovnog prostora. Smestivši se u ulici Velisava...

EuroBank • ArcoSITE

EuroBank

Eurobank, grčka banka sa značajnim poslovanjem na tržištu Srbije od 2006. godine, pozvala je arcoSITE 2017. godine da sarađuju na...