Mobilni operater Vip, kao jedan od ključnih igrača na tržištu telekomunikacija u Srbiji, poslovao je u periodu od 2007. do 2019. godine, kada ga je nasledio A1 Srbija. U tom periodu izgrađeno je preko 100 Vip poslovnica širom Srbije, sve to uz neprocenjivu podršku i stručnost tima kompanije arcoSITE.

Podprojekat 1: Redizajn enterijera

Osnovu za dizajn i izgradnju poslovnica činila su dva koncepta dizajna razvijena od strane austrijske firme BEHF. U periodu od 2007. do 2014. godine primenjen je OSC (Old Shop Concept), po kojem je izgrađeno preko 60 Vip poslovnica. Od 2014. do 2019. godine usledila je primena NSC (New Shop Concept), prema kojem je izgrađeno preko 40 novih Vip poslovnica.

Mobilni operater Vip • ArcoSITE

Podprojekat 2: Saradnja sa BEHF Austrija

Za sve Vip poslovnice u Srbiji, arcoSITE je bio odgovoran za izradu idejnog rešenja, implementaciju i razradu koncepta, izradu idejnih projekata i projekata za izvođenje, kao i za pribavljanje dozvola za gradnju. Naše iskustvo i stručnost su omogućili da se svaki projekat sprovede u skladu sa visokim standardima kvaliteta koje Vip postavlja.

Mobilni operater Vip • ArcoSITE

Podprojekat 3: Vizuelna transformacija

Pored projektantskih poslova, arcoSITE je bio zadužen i za stručni nadzor nad izvođenjem radova na svakoj Vip poslovnici. Ovaj detaljan nadzor je omogućio da se svaka faza izgradnje posmatra sa najvećom pažnjom, osiguravajući da sve bude izvedeno prema projektu i u skladu sa najboljim praksama u građevinarstvu.

Mobilni operater Vip • ArcoSITE

„Arhitektura je igra mudrosti, ravnoteže i proporcija.“

Le Korbizje

Uspešna saradnja arcoSITE-a i Vip-a predstavlja model kako stručnost, posvećenost i razumevanje klijentovih potreba mogu da dovedu do izuzetnih rezultata. Kao kompanija koja je fokusirana na pružanje vrhunskih arhitektonskih rešenja, arcoSITE nastavlja da prati trendove u industriji i da pruža podršku svojim klijentima u svim fazama izgradnje i razvoja.

Dunav Aspekt Residence • ArcoSITE

Dunav Aspekt

Dunav Aspekt Residence, smešten u ulici Pregrevica br. 46 u Zemunu, predstavlja izuzetan spoj modernog dizajna i prefinjenog životnog stila....

Fox Creek Residence • ArcoSITE

Fox Creek

Fox Creek Residence, projekat bez premca u Beogradu, predstavlja sofisticirani spoj stambenog i poslovnog prostora. Smestivši se u ulici Velisava...

EuroBank • ArcoSITE

EuroBank

Eurobank, grčka banka sa značajnim poslovanjem na tržištu Srbije od 2006. godine, pozvala je arcoSITE 2017. godine da sarađuju na...