Credit Agricole Srbija, francuska banka, poslovala je na tržištu Srbije od 2005. do 2021. godine, kada ju je preuzela Reiffeisen banka. Od 2015. godine, arcoSITE je bio ključni saradnik Credit Agricole Srbija za više od 20 ekspozitura. Naš tim je bio odgovoran za implementaciju postojećeg koncepta rešenja, izradu idejnih rešenja, idejnih projekata i projekata za izvođenje. Takođe, brinuli smo o pribavljanju dozvola za gradnju i pratili izgradnju svake poslovnice kroz detaljan stručni nadzor nad izvođenjem radova.

O PROJEKTU

Godine 2019. Credit Agricole Srbija odlučila je da unapredi izgled svojih ekspozitura, a za ovaj značajan zadatak angažovala je arcoSITE, starog i pouzdanog partnera. Pilot projekat realizovan je u Pupinovoj palati u Novom Sadu, gde je naš tim izradio novi koncept dizajna uređenja enterijera. Ovaj koncept je prihvaćen od strane banke i primenjen na istoj lokaciji.

Fotografije projekta u novom sadu

Taj korak je bio početak novog dizajn koncepta koji je dalje unapređen i sproveden u nekoliko gradova u Srbiji. Ekspoziture su otvorene na sledećim lokacijama: Novi Sad, Pupinova palata, Narodnih heroja 1 (2019. godina, 210m2); Beograd, Bežanijska kosa, Partizanske avijacije 12 (2019. godina, 180m2); Novi Sad, Futoški put 42-44 (2020. godina, 150m2) i Kraljevo, Cara Lazara 31 (2020. godina, 265m2).

Fotografije projekta u beogradu

Ova sveobuhvatna transformacija nije samo promenila vizuelni identitet Credit Agricole banke, već je i stvorila atmosferu koja je više u skladu sa današnjim zahtevima korisnika. Otvoreni prostor je pružio prijatniju atmosferu za klijente, a moderni dizajn je istakao posvećenost banke inovacijama i napretku.

„Arhitektura je volja jednog veka prevedena u prostor.“

Mies Van Der Rohe, poznati arhitekta

Kroz svaki projekat, arcoSITE nastoji da kreira prostor koji ne samo da zadovoljava praktične potrebe, već i inspiriše one koji ga koriste. Vodimo se idejom da dizajn ima moć da unapredi svakodnevno iskustvo, a svaka ekspozitura koju smo realizovali za Credit Agricole Srbija je testament te filozofije. Naše stručno znanje, posvećenost kvalitetu i nepokolebljiva posvećenost zadovoljstvu klijenata bili su ključni faktori našeg uspeha u ovom dugogodišnjem partnerstvu. U arcoSITE-u, cilj je uvek stvaranje prostora koji će oblikovati pozitivna iskustva za korisnike.

Dunav Aspekt Residence • ArcoSITE

Dunav Aspekt

Dunav Aspekt Residence, smešten u ulici Pregrevica br. 46 u Zemunu, predstavlja izuzetan spoj modernog dizajna i prefinjenog životnog stila....

Fox Creek Residence • ArcoSITE

Fox Creek

Fox Creek Residence, projekat bez premca u Beogradu, predstavlja sofisticirani spoj stambenog i poslovnog prostora. Smestivši se u ulici Velisava...

EuroBank • ArcoSITE

EuroBank

Eurobank, grčka banka sa značajnim poslovanjem na tržištu Srbije od 2006. godine, pozvala je arcoSITE 2017. godine da sarađuju na...